Administratör/ Teknisk Säljare

Caltech AB. Sveriges och Danmarks största oberoende leverantör av mätinstrument, kalibratorer och processinstrument. Vår affärsidé är att vara ett kompetenscenter inom kalibrering och precisionsmätning. Ett samarbete med oss är långsiktigt och en viktig del av vår verksamhet är att erbjuda rätt lösning utifrån varje företags unika behov. Det betyder att vi tillsammans tar fram en kostnadseffektiv lösning som innefattar hårdvara, mjukvara, utbildning och support.

Vi vill vara en naturlig brygga mellan tillverkare och industrin och genom kunskapsförmedling åt båda håll skapa förutsättningar för en kontinuerlig produktutveckling som stämmer med våra kunders behov. Vår verksamhet styrs av ett väl etablerat kvalitetssystem och vi är certifierade enligt DIN EN ISO 9001:2008. Se mer på
https://www.caltech.se


Vill du jobba i ett vinnande team med högteknologiska produkter och gillar nya utmaningar, då kan du vara vår nästa medarbetare! 

Vi söker en:

Administratör/ Teknisk Säljare

Caltech AB har ett antal säljare i Sverige och Danmark. Just nu söker vi en ny säljare med placering i Vällingby Stockholm. Du kommer till en början jobba med att packa leveranser, svara i telefon, och ta emot beställningar.

När du vuxit in i rollen och har lärt dig produkterna kommer du även att jobba med försäljning ute på fältet. Även då kommer du att hjälpa till med viss kontorsadministration så kallat backoffice då du inte befinner dig på resande fot.

Men du har stora möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter beroende på intresse och kunskap.

Som säljare hos kommer du då att få ansvar för en bred kundflora med allt från dom största börsnoterade bolagen till små enmansföretag. Arbetet består förutom att vara backoffice för befintliga kunder också av såväl nykundsbearbetning som uppsökande försäljning.

Viktigt för oss är att du har en hög social kompetens och ett starkt eget driv då det egna personliga ansvaret är stort. Att du har en gedigen teknisk baskunskap ser vi som en självklarhet, erfarenhet av mätteknik och kunskap från vår bransch och marknad ser vi som meriterande.

För att kunna nå eller överträffa uppsatta mål måste du vara resultatinriktad och självgående med god förmåga att planera och strukturera ditt eget arbete samt behärska engelska i både tal och skrift. Du får räkna med ca 30-50 övernattningar per år när du har utvecklats fullt ut i din roll.

Gillar du att jobba med det senaste inom mätteknik och med de ledande varumärkena, tveka inte att kontakta oss.

I denna rekrytering samarbetar vi med Teknisk Säljkraft AB. Kontaktperson är Kurt Ståhl som du når på 0739-465 805. Vi kommer att göra intervjuer fortlöpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansökan gör du enkelt direkt på www.karisma.se dock senast den 30 sep.

Ansökan