Biträdande juristAdvokatfirman Pedersen har lång och gedigen erfarenhet av och arbetar uteslutande inom rättsområdena entreprenadrätt, konsulträtt och offentlig upphandling. Läs mer om företaget på www.pedersen.se
Vi har nu ett behov av att växa och söker en ny medarbetare. Vill du bli en del av vårt team? 

Vi söker just nu en:


Biträdande jurist


Hos oss får du arbeta i grupp men även arbeta självständigt och ta ett stort ansvar. Förutom att bistå våra klienter i frågor som rör entreprenadjuridik och offentlig upphandling hjälper vi klienterna att tänka affärsmässigt för att nå bästa möjliga resultat. Du ska därför ha förmågan att se hela bilden, vara serviceinriktad och ha en god samarbetsförmåga. 


Advokatfirman Pedersen anlitas även regelbundet för att hålla kurser och föredrag och du ska därför tycka om att stå inför publik. Därutöver ser vi gärna att du är notariemeriterad eller har liknande erfarenheter från advokatbyrå eller motsvarande samt har ett stort intresse för LOU och/eller entreprenadjuridik.


Vi kommer att hålla intervjuer löpande, skicka därför din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 22/12. Ansökan samt betyg lämnar du direkt på www.karisma.se. Om du har några frågor får du gärna ringa Agneta Ståhl, Karisma Rekrytering AB, 0706-501940.
 

Ansökan